Uitvaartverzorgers

VUNERA UITVAARTVERZORGING

Rust, respect en regelen

Het overlijden van een dierbare is al ingrijpend genoeg. In deze verdrietige periode komt er veel op u af. U moet tal van beslissingen nemen en voor uw gevoel overal aan denken. Uitnodigingen, teksten, begrafenis of crematie, sprekers, dragers, locatie, etc. etc. Het gevoel ‘geleefd te worden’ ligt op de loer.

En juist dat willen wij graag voor u voorkomen. Met veel respect en rust nemen we zorgen rondom de uitvaart van uw dierbare over, precies zoals u dat wenst. We helpen u de juiste beslissingen te nemen, zodat u ook later goed terugkijkt op deze periode. Als geen ander weten we hoe belangrijk dat voor u is. Want nu begint de rouwverwerking al.

Ook voor kinderen, zij krijgen van ons speciale aandacht. En we voldoen vanzelfsprekend aan uw persoonlijke wensen als het gaat om de vorm van de uitvaart, de rol van de familie en vrienden, etc. Kortom, bij ons is (vrijwel) alles mogelijk. Zodat u ook in de toekomst met een goed gevoel terug kunt kijken op het afscheid van uw dierbare.

Ons team bestaat uitsluitend uit dames. Meer informatie: www.Vunera.nl

Ria Gerritsen Mulkes
Liesbeth Gulink

KREIJKES UITVAARTVERZORGING

Op basis van kennis en ervaring staan wij, Jan Ruben Kreijkes, Gerjan Meuleman en Rutger Voortman, garant voor een correcte en rustige regeling van de uitvaart. Doordat wij een kleinere onderneming zijn kunnen wij u in deze moeilijke tijd goed begeleiden om de uitvaart zoveel mogelijk op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Onze werkwijze is heel transparant, want ook in dit opzicht willen we onze slogan “dienstbaar in vertrouwen” graag waar maken.

Meer informatie: www.kreijkesuitvaartzorg.nl

Jan Ruben Kreijkes
Gerjan Meuleman
Rutger Voortman