Uitvaartverzorgers

VUNERA UITVAARTVERZORGING

Rust, respect en regelen

Het overlijden van een dierbare is al ingrijpend genoeg. In deze verdrietige periode komt er veel op u af. U moet tal van beslissingen nemen en voor uw gevoel overal aan denken. Uitnodigingen, teksten, begrafenis of crematie, sprekers, dragers, locatie, etc. etc. Het gevoel ‘geleefd te worden’ ligt op de loer.

En juist dat willen wij graag voor u voorkomen. Met veel respect en rust nemen we zorgen rondom de uitvaart van uw dierbare over, precies zoals u dat wenst. We helpen u de juiste beslissingen te nemen, zodat u ook later goed terugkijkt op deze periode. Als geen ander weten we hoe belangrijk dat voor u is. Want nu begint de rouwverwerking al.

Ook voor kinderen, zij krijgen van ons speciale aandacht. En we voldoen vanzelfsprekend aan uw persoonlijke wensen als het gaat om de vorm van de uitvaart, de rol van de familie en vrienden, etc. Kortom, bij ons is (vrijwel) alles mogelijk. Zodat u ook in de toekomst met een goed gevoel terug kunt kijken op het afscheid van uw dierbare.

Ons team bestaat uitsluitend uit dames.

Meer informatie: www.Vunera.nl

WIJNAND LANGKAMP UITVAARTZORG

Bij Wijnand Langkamp Uitvaartzorg staan úw wensen voorop. Wijnand Langkamp en zijn team zijn zowel professioneel als betrokken. Want alleen door goed te luisteren en u te helpen met het maken van keuzes uit de vele uitvaartmogelijkheden, kunnen we zorgen voor een persoonlijke, vakkundig georganiseerde crematie of begrafenis.

Wijnand Langkamp is het vak van uitvaartverzorger met de paplepel ingegeven door zijn vader. Wijnand probeert rust te brengen, luistert naar uw wensen en geeft uitleg over de mogelijkheden. “Ik geef mensen alle ruimte om veel zelf te doen. Uiteraard ben ik er voor ze wanneer dat nodig is.”

Samen met u organiseren we een uitvaart die echt past bij en recht doet aan de persoonlijkheid van de overledene. Want iedereen verdient een persoonlijke, met aandacht vormgegeven uitvaart.